здравейте колеги искам да попитам някои карал ли е или имали представа за локомотивната нафта ставали за jtd че ми предлагат за 2 лева и мисълта ми да не взема да презакам нещо алфето и евтиното да ми излезе скъпо че цената е много примамлива алфата е 1.9 jtd 105 благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
jtd с локомотивна нафта
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Това е най-голямата глупост, която можеш да си сътвориш, а на тази цена им кажи да си я пазят да отлежава - може и по-скъпа да стане.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Хихи .. аз локомотивна не съм пробвал, обаче на една бензиностанция ми сипаха леко корабно гориво. Резултатът беше 30 км пробег и внезапна смърт .. като козичка. После нови дюзи, промивки, мангизи и така ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Локомотивната нафта е за локомотиви...а тея, дето продават нафтата от локомотивите, после ми се разхождат по улиците, че не искали да ги съкращават...ше ги еба и влакаджийчетата....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Като цяло да, всичко е така както са го написали вече колегите и според мен.
Да кажа още нещо обаче - не ги разбирам нафтовите печки и тяхното гориво грам, обаче от батките тук съм чувал, че всъщност локомотивната нафта е доста по-качествена от това, което сипвате в колите на бензиностанциите. Проблема е, че докато стигне до теб по втория (незаконен) начин, сигурно е "кръщавана" поне няколко пъти и това, което сипваш в резервоара практически няма общо с локомотивната нафта.
Може и да не е така - това съм чул от хора, на които им имам доверие, че разбират.
Някои карат нафтовите си печки с трансформаторно масло, което е канцерогенно - на тия им пожелавам да направят мантинелата на Тракия на перфектен зиг-заг, но само когато са сами в колите си и около тях няма други коли.
По принцип с такова мислене, особено от млад човек (в профила ти пише, че си на 23 години), никога няма да се оправи тая държава, но това вече е повече от банално и едва ли ти дреме на г.з. да ти изнасям лекция по темата, щом задаваш такъв въпрос във форума...
Comment
-
Не бих си рискувал колата за некви 10лева по-малко.
П.П. Аз мисля да си взема някоя каляска(или каруца) на газ -да ми е тънко да си ходя на работа, а Алфето да си остане хоби автомобил, - кеф цена нЕма!sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщениеОставете човека на мира....всеки сам си решава с каква нафта ще кара....крадена не крадена дет се вика кои както се уреди....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеДа бе, глупости на кълбо...затова цял живот ще се возиш в 60 годишни влакове, каращи с 15км/ч и течащи Икаруси....щото много разсъждаваш по въпроса за правата и свободите...
Comment
-
Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщениеНе мисля че проблемите в държавата са от това че някой е откраднал 2 туби нафта.....
Ама всъщност какво се хабя, като и без това повече от половината форум са неграмотни...
Comment
Comment